Kontakti

Publiskie iepirkumi

Iepirkuma detaļas 
Līguma priekšmets:
Auto stāvlaukuma paplašināšana Ganību ielā 103, Ventspilī
Veids:
Atklāts konkurss
Statuss:
Noslēdzies
Numurs:
VBOP 2017 /117ERAF
Iepirkuma apraksts:

Auto stāvlaukuma paplašināšana Ganību ielā 103, Ventspilī

Auto stāvlaukuma paplašināšanas darbi Ganību ielā 103, Ventspilī, atbilstoši izstrādātā būvprojekta 1. kārtā izbūvējamiem apjomiem.

Iepirkumā paredzētie un izpildāmie būvdarbu veidi un apjomi iekļauti nolikuma 1., 10.un 12.pielikumā, kas kopā ar citu nolikumā ietverto informāciju ir pamats piedāvājuma sagatavošanai un būvdarbu izpildei.

Būvdarbu izpildes vieta – Ganību iela 103, Ventspils.

Iepirkuma izpildes termiņš:

Objekta nosaukums

Plānotais Būvdarbu uzsākšanas laiks

Būvdarbu

izpildes laiks

Auto stāvlaukuma paplašināšana Ganību ielā 103, Ventspilī

2018.gada marts

4 mēneši

 

nepieciešamie dokumenti, kas attiecas uz būvdarbu izpildītāju, būvdarbu uzsākšanas nosacījumu izpildei (t.sk. dokumenti par Apakšuzņēmējiem, sertifikāti, civiltiesiskās un būvniecības visu risku apdrošināšanas polises, maksājuma uzdevumi par polisēm u.c.) jāiesniedz 10 (desmit) kalendāro dienu laikā no iepirkuma līguma parakstīšanas brīdī;

būvdarbi jāuzsāk 10 (desmit) kalendāro dienu laikā pēc atzīmes saņemšanas par būvdarbu uzsākšanas nosacījumu izpildi būvatļaujā;

fiziska darbu uzsākšana un pabeigšana tiek fiksēta, sastādot attiecīgu aktu;

ar objekta pieņemšanu ekspluatācijā saistītā dokumentācija jāsagatavo un jānodod Pasūtītājam 45 (četrdesmit piecu) kalendāro dienu laikā pēc būvdarbu pabeigšanas.

Teritorija Ganību ielā 103, Ventspilī, kur paredzēti būvdarbi, ir brīvi pieejama apskatei.

Būvdarbi tiks veikti un finansēti projekta ietvaros, kura realizācija notiek saskaņā ar darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 5.6.2. specifiskā atbalsta mērķa "Teritoriju revitalizācija, reģenerējot degradētās teritorijas atbilstoši pašvaldību integrētajām attīstības programmām” projekta “Degradētas teritorijas atjaunošana Ganību ielas industriālajā zonā Ventspilī” ietvaros.

Piedāvājums jāiesniedz līdz 2018.gada 19.janvāra plkst. 1000elektroniski EIS e-konkursu apakšsistēmā vienā no zemāk minētajiem formātiem. Katra iesniedzamā dokumenta formāts var atšķirties, bet ir jāievēro šādi iespējamie veidi:

izmantojot EIS e-konkursu apakšsistēmas piedāvātos rīkus, aizpildot minētās sistēmas e-konkursu apakšsistēmā šī konkursa sadaļā ievietotās formas;

elektroniski aizpildāmos dokumentus, sagatavojot ārpus EIS e-konkursu apakšsistēmas un augšupielādējot sistēmas attiecīgajās vietnēs aizpildītas PDF formas, t.sk. ar formā integrētajiem failiem (šādā gadījumā pretendents ir atbildīgs par aizpildāmo formu atbilstību dokumentācijas prasībām un formu paraugiem, kā arī dokumenta atvēršanas un nolasīšanas iespējām).

Ārpus EIS e-konkursu apakšsistēmas iesniegtie piedāvājumi, piedāvājumi, kas tiks nosūtīti pa pastu, tai skaitā ar kurjerpastu, piegādāti Pasūtītāja norādītajā adresē un izsniegti sekretārei līdz 2018.gada 19.janvārim vai pēc piedāvājumu iesniegšanas termiņa beigām, neatvērtā veidā tiks nosūtīti atpakaļ iesniedzējam. 

Piedāvājuma iesniegšanas termiņš:
19.01.2018
Paziņojuma publiskošanas datums IUB:
16.12.2017
Kontaktinformācija
Kontaktpersona:
Māris Petrovskis
Tālrunis:
63602320
Papildu informācija:

Iepirkuma dokuementācija pieejama Ventspils brīvostas pārvaldes mājas lapā www.portofventspils.lv un EIS e-konkursu apakšsistēmā : https://www.eis.gov.lv/EKEIS/Supplier/Procurement/9687.

 

Informācija par  EIS e-konkursu apakšsistēmas izmantošanu, tai skaitā piedāvājumu iesniegšanu EIS e-konkursu apakšsistēmā : http://paligs.eis.gov.lv/piegadatajiem/

Piedāvājuma detaļas
Piegādātāja nosaukums:
SIA "Ostas celtnieks"
Līguma priekšmets:
Auto stāvlaukuma paplašināšana Ganību ielā 103, Ventspilī
Līguma cena:
270 931.58
Līguma valūta:
EUR
Līguma noslēgšanas datums:
09.03.2018