Kontakti

Publiskie iepirkumi

Iepirkuma detaļas 
Līguma priekšmets:
Hidrogrāfijas kuģa iegāde
Veids:
Atklāts konkurss
Statuss:
Numurs:
VBOP 2018 /154
Iepirkuma apraksts:

Lietota (atjaunota) daudzfunkcionālā hidrogrāfijas kuģa piegāde.

Katrs Pretendents ir tiesīgs iesniegt vienu piedāvājumu Piedāvājuma varianti nav pieļaujami.

Norēķini par iepirkuma priekšmetu tiek plānoti kā nomaksa laika periodā, kas ir ne mazāks kā 24 (divdesmit četri) mēneši. Pretendentam ir jānodrošina Pasūtītājam iespēja norēķināties par iepirkuma priekšmetu pa daļām, iegūstot iepirkuma priekšmetu īpašumā ar pirkuma līguma noslēgšanas brīdi.

Kuģa piegāde jāuzsāk uzreiz pēc iepirkuma līguma parakstīšanas. Kuģa piegāde jāpabeidz ne vēlāk kā 60 (sešdesmit) dienu laikā no iepirkuma līguma noslēgšanas.

Kuģa īpašumtiesību reģistrēšana uz Pasūtītāja vārda notiek pēc iepirkuma līguma parakstīšanas un Kuģa nodošanas Pasūtītājam. Pretendents garantē, ka iepirkuma līguma parakstīšanas brīdī Kuģis būs brīvs no apgrūtinājumiem.

Slēdzot iepirkuma līgumu, katra puse sedz savus izdevumus, kas saistīti ar Kuģa īpašumtiesību pārreģistrēšanu uz Pasūtītāja vārda.

Vienlaicīgi ar kuģa īpašumtiesību reģistrēšanu uz Pasūtītāja vārda tiek noformēta kuģa obligācija kuģa hipotēkas reģistrēšanai par labu pārdevējam.

Paredzamā līgumcena, tai skaitā visas ar kuģa piegādi saistītās izmaksas, nepieciešamā personāla apmācība, procentu maksājumi, ja tādi tiek paredzēti un ar to saistītās izmaksas, ir līdz EUR 375 000 (trīs simti septiņdesmit pieci tūkstoši euro).

Piedāvājuma iesniegšanas termiņš:
04.12.2018
Paziņojuma publiskošanas datums IUB:
-
Kontaktinformācija
Kontaktpersona:
Normunds Kornijanovs
Tālrunis:
63607500
Papildu informācija:
Piedāvājuma detaļas
Iepirkums:
Partraukts
Pamatojums:
Beidzies piedāvājuma derīguma termiņš
Lēmuma datums:
13.06.2019