Kontakti

Publiskie iepirkumi

Iepirkuma detaļas 
Līguma priekšmets:
Smērvielu piegāde
Veids:
Atklāts iepirkums
Statuss:
Noslēdzies
Numurs:
VBOP 2020 /88
Iepirkuma apraksts:

Iepirkuma identifikācijas Nr. VBOP 2020/88.

Iepirkuma procedūra: atklāts iepirkums.

Iepirkuma procedūras norisi nodrošina Ventspils brīvostas pārvaldes izveidota iepirkumu komisija (turpmāk Komisija).

Pretendenta piedāvājums ir spēkā un saistošs tā iesniedzējam 3 (trīs) kalendāros mēnešus pēc piedāvājumu iesniegšanas termiņa beigām, bet ne ilgāk kā līdz iepirkuma līguma noslēgšanai.

Informācijas apmaiņa iepirkuma procedūras ietvaros notiek latviešu valodā rakstveidā – gan pa faksu, gan elektroniski (neņemot vērā elektroniskā paraksta esamību vai neesamību, kā arī oriģināla neesamību pa pastu), gan pastu (tas nozīmē, ka vienlaicīgi ar informācijas nosūtīšanu pa faksu vai e-pastu, pa pastu tiek nosūtīts tās oriģināls). Informācijas apmaiņā vienmēr jānorāda iepirkuma procedūras priekšmets un identifikācijas numurs, uz kuru tā attiecas. Informācija jāadresē Pasūtītāja vai Piegādātāja/Pretendenta norādītajām kontaktpersonām. Par informācijas saņemšanas brīdi tiek uzskatīts laiks, kad nosūtītāja faksā parādās informācija par faksa saņemšanu.

Ar Iepirkuma dokumentiem Pretendenti var iepazīties un saņemt tos elektroniski bez maksas Ventspils brīvostas pārvaldes mājas lapā internetā http://www.portofventspils.lv/lv/publiskie-iepirkumi un Elektronisko iepirkumu sistēmas tīmekļa vietnē (turpmāk – EIS)  www.eis.gov.lv, e-konkursu apakšsistēmā, kā arī iepazīties ar Iepirkuma dokumentiem drukātā veidā bez maksas Ventspils brīvostas pārvaldē Jāņa ielā 19, Ventspilī, 202.kabinetā līdz 2020.gada 08.decembrim plkst.1000, darba dienās no plkst. 800 līdz 1200 un no 1300 līdz 1700, piektdienās līdz plkst.1600, iepriekš vienojoties ar Pasūtītāja kontaktpersonu par apmeklējuma laiku.

Iepirkuma priekšmets

  1. Smērvielu piegāde Ventspils brīvostas pārvaldes kuģiem saskaņā ar tehnisko specifikāciju (1.pielikums).
  2. Iepirkums ir sadalīts daļās:
  • 1.daļa – motoreļļas piegāde;
  • 2.daļa – hidraulikas eļļas piegāde.

Pretendents var iesniegt piedāvājumu par katru daļu atsevišķi vai par abām daļām kopā.

Līguma darbības termiņš no 01.01.2021. – 31.12.2021. ar iespēju pagarināt vēl uz 2 (diviem) gadiem.

Iepirkums publicēts Elektronisko iepirkumu sistēmā: https://www.eis.gov.lv/EKEIS/Supplier/Procurement/48497

Piedāvājuma iesniegšanas termiņš:
08.12.2020
Paziņojuma publiskošanas datums IUB:
-
Kontaktinformācija
Kontaktpersona:
Ilgonis Belte
Tālrunis:
63622586
Papildu informācija:
  1. Piedāvājumu var iesniegt personīgi vai nosūtīt pa pastu ar piegādi un izsniegšanu Komisijas sekretārei līdz 2020.gada 08.decembra plkst. 1000, Ventspils brīvostas pārvaldē, Jāņa ielā 19, Ventspilī 202.kabinetā darba dienās no plkst. 800 līdz 1200 un no plkst. 1300 līdz 1700, piektdienās līdz plkst.1600. Saņemot piedāvājumu, Komisijas sekretāre uz piedāvājuma atzīmē tā iesniegšanas datumu un laiku.
  2. Jebkurš piegādātājs var iesniegt kā Pretendents tikai 1 (vienu) piedāvājumu 1 (vienā) variantā. Pretendents, kas iesniedzis piedāvājumu vairākos variantos, tiks izslēgts no dalības iepirkuma procedūrā.
  3. Pretendents līdz piedāvājumu iesniegšanas termiņa beigām ir tiesīgs atsaukt savu piedāvājumu vai iesniegt piedāvājuma grozījumus. Piedāvājuma atsaukuma vai grozījuma dokumenti sagatavojami, noformējami un iesniedzami tādā pašā kārtībā kā citi piedāvājuma dokumenti, ar norādi uz iepakojuma „Piedāvājuma grozījumi” vai „Piedāvājuma atsaukums”. Piedāvājuma atsaukums izslēdz Pretendentu no tālākas dalības iepirkuma procedūrā.
  4. Piedāvājumu iesniegšana nozīmē Pretendenta godprātīgu nodomu piedalīties iepirkumā un visu Iepirkuma dokumentu prasību akceptēšanu. Piedāvājums ir juridiski saistošs Pretendentam, kas to iesniedzis.
  5. Piedāvājumu atvēršana notiks 2020.gada 08.decembra plkst. 1000, Ventspils brīvostas pārvaldē, Jāņa ielā 19, Ventspilī.
Piedāvājuma detaļas
Piegādātāja nosaukums:
SIA "United Oils Kurzeme"
Līguma priekšmets:
Smērvielu piegāde
Līguma cena:
1.14
Līguma valūta:
EUR
Līguma noslēgšanas datums:
21.12.2020
Piegādātāja nosaukums:
SIA "Samalin"
Līguma priekšmets:
Smērvielu piegāde
Līguma cena:
1.11
Līguma valūta:
EUR
Līguma noslēgšanas datums:
21.12.2020