Kontakti

Publiskie iepirkumi

Iepirkuma detaļas 
Līguma priekšmets:
Ventas tilta, Ventspilī paceļamo mehānismu, automātikas, sakaru sistēmu un tilta izgaismojuma apkalpošanas un uzturēšanas darbi
Veids:
Atklāts iepirkums
Statuss:
Izsludināts
Numurs:
VBOP 2024 /27
Iepirkuma apraksts:
  1. Iepirkuma priekšmets: Ventas tilta, Ventspilī paceļamo mehānismu, automātikas, sakaru sistēmu un tilta izgaismojuma apkalpošanas un uzturēšanas darbi, saskaņā ar Tehnisko specifikāciju (1.pielikums) un veicamo darbu tāmēm (8.pielikums).
  2. CPV kods: 50230000-6 (Remonta, tehniskās apkopes un saistītie pakalpojumi attiecībā uz ceļiem un citām iekārtām).
  3. Darbu izpildes vieta: Ventas tilts, Ventspils.
  4. Apkalpošanas un uzturēšanas darbu izpildes termiņš – līguma darbības laiks ir 24 (divdesmit četri) mēneši no līguma noslēgšanas brīža.  
  5. Iepirkuma priekšmets nav sadalīts daļās. Pretendentam piedāvājums jāsagatavo par visu iepirkuma priekšmetu kopumu vienā variantā.
  6. Pretendenta nozīmētam pārstāvim līdz piedāvājuma iesniegšanas termiņa beigām jāveic darbu izpildes vietas (Ventas tilta, Ventspilī paceļamo mehānismu, automātikas, sakaru sistēmu un tilta izgaismojuma) apskate, lai iepazītos ar veicamo apkalpošanas un uzturēšanas darbu apjomu dabā, lai Pasūtītājs varētu pārliecināties, ka  Pretendents pakalpojumu tiešām varēs sniegt atbilstoši prasībām un vai piedāvātā līgumcena ir pietiekama, lai pēc tam neveidotos situācija, kad tiktu konstatēts, ka reālais darba apjoms prasa papildu izdevumus, kurus par piedāvāto cenu nav iespējams veikt. Darbu izpildes vietas apskate jāsaskaņo ar Nolikumā norādīto Ventspils brīvostas pārvaldes kontaktpersonu (Raivo Bumbieris, tālr. 26390623), nosūtot e-pastā ([email protected]) pieprasījumu un informāciju par personu, kura veiks darba vietas izpildes apskati. Pēc veiktās apskates tiek aizpildīta un parakstīta darbu izpildes vietas apskates veidlapa saskaņā ar šī nolikuma 9.pielikumā noteikto.
  7. Avanss netiek paredzēts.
  8. Ar Iepirkuma dokumentiem Ieinteresētais piegādātājs var iepazīties un saņemt tos elektroniski bez maksas Ventspils brīvostas pārvaldes mājas lapā internetā https://www.portofventspils.lv/lv/brivostas-parvalde/publiskie-iepirkumi/ un EIS pircēja profilā https://www.eis.gov.lv/EKEIS/Supplier/Organizer/3167, kā arī iepazīties ar Iepirkuma dokumentiem drukātā veidā bez maksas Ventspils brīvostas pārvaldē Jāņa ielā 19, Ventspilī, 202.kabinetā līdz 2024.gada 8.maija plkst.1000, darba dienās no plkst. 800 līdz 1200 un no 1300 līdz 1700, piektdienās līdz plkst.1600, iepriekš vienojoties ar Pasūtītāja kontaktpersonu (tālr. 636 02313) par apmeklējuma laiku.
Piedāvājuma iesniegšanas termiņš:
08.05.2024
Paziņojuma publiskošanas datums IUB:
18.04.2024
Kontaktinformācija
Kontaktpersona:
Raivo Bumbieris
Tālrunis:
26390623
Papildu informācija:

Piedāvājums jāiesniedz līdz 2024.gada 8.maija plkst. 10:00 elektroniski EIS e-konkursu apakšsistēmā.

Iepirkuma dokumentācija pieejama https://www.eis.gov.lv/EKEIS/Supplier/Procurement/120954