Kontakti

Publiskie iepirkumi

Iepirkuma detaļas 
Līguma priekšmets:
Kokapstrādes iekārtu demontāža un to pārvietošana no ražošanas objekta Kustes dambī 30A, Ventspilī
Veids:
Atklāts iepirkums
Statuss:
Noslēdzies
Numurs:
VBOP 2018 /74
Iepirkuma apraksts:

Kokapstrādes iekārtu demontāža un to pārvietošana no ražošanas objekta Kustes dambī 30A, Ventspilī (kadastra apzīmējums 2700 022 0221 001) uz Pasūtītāja izvēlētu vietu.

Iepirkumā paredzētie un izpildāmie darbu veidi un apjomi norādīti šī nolikuma 1.pielikumā, kas kopā ar tehnisko dokumentāciju (šī nolikuma 9., 10. un 11.pielikums) un Pasūtītāja prasībām ir pamats piedāvājuma sagatavošanai un darbu izpildei.

Darbu izpildes vieta – Ventspils un iekārtu nogādes vieta, kuru noteiks Pasūtītājs.

Iepirkuma izpildes termiņš:

Objekta nosaukums

Plānotais darbu uzsākšanas laiks

Darbu

izpildes laiks

Kokapstrādes iekārtu demontāža un to pārvietošana no ražošanas objekta Kustes dambī 30A, Ventspilī

2018.gada maijs

Ne vairāk kā 45 kalendārās dienas

 

Iepirkuma priekšmets nav sadalīts daļās. Pretendentam piedāvājums jāsagatavo par visu iepirkuma priekšmetu kopumu vienā variantā.

Piedāvājuma iesniegšanas termiņš:
27.04.2018
Paziņojuma publiskošanas datums IUB:
-
Kontaktinformācija
Kontaktpersona:
Andis Jansons
Tālrunis:
26159886
Papildu informācija:

[email protected]

Kvalifikācijas prasības pretendentiem:

Pretendenta vidējam finanšu apgrozījumam pēdējo 3 (trīs) gadu laikā (2015. - 2018.gads) jābūt vismaz 250’000 EUR (divi simti piecdesmit tūkstoši euro) gadā, neskaitot PVN. Ja piedāvājumu iesniedz personu apvienība, tad Pretendentam noteikto finanšu apgrozījumu var apliecināt jebkurš personu apvienības dalībnieks vai vairāki dalībnieki kopā.Pretendentiem, kas dibināti vēlāk nekā pirms 3 (trīs) gadiem, nostrādātajā laika periodā vidējam finanšu apgrozījumam ir jābūt vismaz 250’000 EUR (divi simti piecdesmit tūkstoši euro) gadā, neskaitot PVN.

Pretendentam jābūt Iepirkuma priekšmetam atbilstošai darbu veikšanas pieredzei – pēdējo 5 (piecu) gadu laikā (2013. - 2018.gads) jābūt veiktiem līdzīga rakstura darbiem šādā apjomā: vismaz 1 (vienā) objektā demontētas un pārvietotas uz citu vietu ražošanas iekārtas, kur iekārtas aizņēmušas vismaz 1’000 m2 lielu segto platību; vismaz 1 (vienā) objektā samontētas ražošanas iekārtas, kur iekārtas aizņēmušas vismaz 1’000 m2 lielu segto platību.

Pretendenta rīcībā jābūt darbu vadītājam ar šim iepirkumam atbilstošu profesionālo pieredzi līdzīgu pēc rakstura un apjoma.Par šim iepirkumam atbilstošu profesionālo pieredzi tiks uzskatīta darba vadītāja pieredze vismaz 1 (vienā) objektā vadot ražošanas iekārtu (tām aizņemot vismaz 1’000 m2 lielu segto platību) demontāžas un pārvietošanas darbus.

Piedāvājuma detaļas
Piegādātāja nosaukums:
SIA "NK Tehnoloģija"
Līguma priekšmets:
Kokapstrādes iekārtu demontāža un pārvietosāna no ražošanas objekta Kustes dambī 30A, Ventspilī uz pasūtītāja norādītu vietu
Līguma cena:
232290
Līguma valūta:
EUR
Līguma noslēgšanas datums:
16.07.2018